Dark Erogenous - 11. szám


 Egy ölebbel bánj öleb módjára! Ne hagyd, hogy továbbra is a saját feje után menjen!
(ねペットならペットらしく扱え。あいつを、これ以上、野放しにするなっ - Pet nara Pet rashiku Atsukae. Aitsu wo, Kore ijou, Nobanashi ni suruna)



Klikkelj ide a szám meghallgatásához.
(ne ijedj meg, mivel ingyenes lejátszó, reklámmal indít)


(Vilas Hall – Biliárdszoba, Raoul Iason Riki iránti ragaszkodása miatt aggódik)

*biliárdgolyók egymáshoz ütközésének zaja*

Raoul: Tudsz arról, hogy az ölebek közt valami nyugtalanító pletyka ütötte fel a fejét, Iason?

Iason: Nem.

*golyók ütköznek*

Raoul: Úgy tűnik, hogy a te Z107M-ed és az én Mimeám az utóbbi időben gyanússá váltak. *megint golyók ütköznek* Szokatlan tőled, hogy nem megy le egyetlen golyód sem. Vagy talán még a te képességeidet is képes megzavarni egy ilyen váratlan hír...

Iason: És...?

Raoul: Úgy néz ki, mintha az ördög bújt volna belé, Kyle ezt suttogja. *golyók ütköznek* Mostanában fontolóra vettem, hogy pároztassam Mimeát. Egy fajtisztával, természetesen. Nem akarok felesleges problémákat. Mint azt te is tudod, Mimea az egyik általam tenyésztett, nemesített vonalból való.

*golyók ütköznek*

Iason: Ezzel arra próbálsz megkérni, hogy tartsam Rikit bezárva a szobájában?

Raoul: Nem. Mutasd fel egy Szabad Partin. Mert már több mint egy éve annak, hogy bemutattad őt, de mivel egyszer sem hoztad el egy Szabad Partira, csak kellemetlen szóbeszédek célpontjává fogod tenni magad. *mély lélegzetet vesz* Ha azt mondod, hogy fárasztónak találod azokat a gügye szex-mániásokat, nem foglak szertelen pároztatásba kényszeríteni. De mutasd fel egy Szabad Partin. Mutasd fel és hagyd, hogy magáévá tegyen egy nőstényt. Vagy ha nem egy nőstényt, akkor egy hím is jó lesz.

*golyók ütköznek*

Raoul: Mióta ő itt van, az ölebek megváltoztak, s mindenkire hatással van. Tehát ha hagyod, hogy egy hímmel párosodjon, az véget vetne a szóbeszédnek. Közben pedig párosítsd egy másik Pet-tel. Akkor legalább a rád irányuló kritika egy kissé elhalványulna.

Iason: Nem. Nem áll szándékomban felmutatni Rikit egy Szabad Partin.

Raoul: Iason!

Iason: Ha a pletyka miatt aggódsz, majd egy időre a szobájában hagyom. Jó lesz így?

Raoul: Mégis mit akarsz elérni azzal, hogy bezárod? Te vagy az, aki azt mondta, hogy ő egy ereje teljében lévő hím, akin nincs Szabályozás vagy Lenyomat. Ő egy bajkeverő. Csak azzal, hogy ott tartod, nem fogod megváltoztatni az ölebek véleményét – nem, nem csak az ölebekét. Ott van a szóbeszéd is, ami hatalmas érdeklődést kiváltva terjed az Elitek közt. Egy ölebbel bánj öleb módjára! Ne hagyd, hogy továbbra is a saját feje után menjen!

*golyók ütköznek, Raoul csettint a nyelvével*

Iason: Értem, amit mondasz. Azonban... jelenleg nem áll szándékomban felmutatni őt egy Szabad Partin.

*golyók ütközésének hangja közelről, majd visszhangzik*

Megjegyzések

  1. Köszönöm,hogy olvashattam! :) Abya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Abya! Nagyon szívesen. Majd jön még a folytatás is, csak már egy hete nem vagyok valami jól, így nem tudtam a fordításokon dolgozni :-( De majd igyekszem bepótolni!!! ^^

      Törlés

Megjegyzés küldése

Nagyon fogok örülni, ha hagysz nekem üzit ^^