Dark Erogenous - 9. szám


 Az Elitek... Általában nem hálnak a Pet-jeikkel... igaz? / Riki. Ne ess túlzásokba. Az olyan botrányok, melyek kívülre szivároghatnak, tilosak
(エリートは…普通、ペットを抱かないんだって…ホントなのか?/ リキ。やりすぎるな。外に漏れるような不祥事は厳禁だ - Elite wa... Futsuu, Pet wo Dakanain datte... Hontona no ka? / Riki. Yarisugiruna. Soto ni Moreru youna Fushouji wa Genkin)



Klikkelj ide a szám meghallgatásához.
(ne ijedj meg, mivel ingyenes lejátszó, reklámmal indít)


(Iason szobája, a verekedés után Daryl kezelésbe veszi Riki sérüléseit)

*ajtó nyílik és csukódik*

Daryl: Üdvözöllek itthon, Ri... Riki úr! Azok a sebek az arcodon!

Riki: Semmi az egész. Hagyj békén!

Daryl: Kérlek várj, Riki úr. Riki úr...

Riki: Fogd be! Azt mondtam, hogy semmi az egész!

Daryl: Még egy semmiségnek látszó apró seb is veszélyt jelenthet az életedre. Nem hagyhatom kezeletlenül. Az egészséged gondozása az én felelősségem. Nem te leszel az, aki később ezért bűntetést fog kapni – hanem én.

Riki: Hm. Ó, igen. Te vagy az is, aki elkészíti a kaját, aki kiválasztja a ruhákat. És az is te vagy, aki összetakarít engem azután, hogy Iason a magáévá tett, aki a széthasogatott seggemet ellátja. Semmit sem tehetek egymagam!

Daryl: Ez a bútordarabok feladata. Most pedig kérlek hagyd, hogy jobban megvizsgálhassam a sebeket az arcodon.

*Riki felszisszen*

Daryl: Minden rendben?

*rövid csend*

Riki: Daryl.

Daryl: Igen?

Riki: Azt beszélik, hogy az elitek általában nem hálnak a Pet-jeikkel... igaz ez? Tényleg csak azt élvezik, ha figyelik őket?

Daryl: Én így hallottam.

Riki: Akkor... ő miért hál velem? Miért mindig... ilyen...

*ajtó nyílik*

Iason: Úgy tűnik, hogy megint benne voltál egy látványos verekedésben a Szalonban. Hogy vannak a sebeid? Úgy látom, nem fognak heget hagyni. Tehát? Holnap megint el fogsz menni a Szalonba?

Riki: Mintha itt akarnék maradni bezárva egész nap, egy ilyen unalmas helyen. Egy söpredékbeli korcs nem adja be a derekát ilyen könnyen. Mikor valaki megüt minket, mi kétszer olyan erősen adjuk vissza. Ez köztudott. Mintha meghátrálnék miután valaki csúfot űzött belőlem.

Iason: Ahogy gondolod. A Szalon az egyetlen hely, ahol az ölebek szabadon viselkedhetnek anélkül, hogy bilincsek kötnék őket. Többé-kevésbé kényelmes így. De értsd meg, Riki: ne ess túlzásokba. Az olyan botrányok, melyek kívülre szivároghatnak, tilosak. Ha te kezdted, ha nem, attól még tilosak. Nem fogok semmi mentséget elfogadni. Ne felejtsd ezt.

*felvezető zene*

Megjegyzések