Dark Erogenous - 2. szám


 A Iason Mink név fogja bánni
(イアソン・ミンクの名前が泣くぞ - Iason Mink no Namae ga Naku zo)



Klikkelj ide a szám meghallgatásához.
(ne ijedj meg, mivel ingyenes lejátszó, reklámmal indít)


(Monitorszoba – Iason és Raoul)

*kapcsolódó monitor hangja*

Riki: Miért nem jön már valaki? A francba!

Iason: *kuncog* Szóval még a félelmet nem ismerő, nyomornegyedbeli korcs is kifogyott a türelméből. Tisztán sötét haj. Fekete szemek, melyek sosem fogadtak el semmiféle dicséretet. Testének kellemes himbálózása. Riki, az Ében, mi? Nem úgy néz ki, hogy egyhamar ráunnék.

*ajtó nyílik és csukódik*

Raoul: Hé, Iason. Ezt te komolyan gondolod?

Iason: Mit, Raoul?

Raoul: Arra vagyok kíváncsi, hogy komolyan meg akarod-e venni azt a visszataszító szennykócot? Egy elit ölebe kellékként kéne hogy szolgáljon. Vegyél egy első osztályú akadémiait. Blondie-ként ez az egyértelmű kötelességed.

Iason:  Ez csak az én ízlésem, ami a Pet-eket illeti. Nem gondolod, hogy megtehetem, hogy többre vágyjak holmi szexuális rögeszménél? De ami még fontosabb, elvesztettem az érdeklődésemet azok iránt az ostoba ölebek iránt, akik csak a hiúságukkal kérkedve járkálnak fel-alá. Emellett nem hiszed, hogy ennél sokkal nagyobb móka egy olyan furcsa hajszínűnek a birtokába jutni, amilyet még az Akadémián sem találsz?

Raoul: Akkor is, ez nem jelenti azt, hogy a legaljabb szemetet kelljen választanod, amire csak ráteheted a kezed. Csak bajt fog okozni.

Iason: Nem gondolod, hogy csak még érdekesebbé teszi az, hogy életerejének teljében van és nincs rajta Szabályozás vagy Lenyomat? Durva... közönséges... becstelen... Egy tökéletes hím egyed, aki nem ismer sem jó szót, sem gyengédséget. Biztosan azért bocsátják eladásra, mert nem hiszik róla, hogy bármilyen neveléssel is bírna.

Raoul: Ha egy ilyen Pet-et választasz, a nevetség tárgya te leszel Eos-ban. S a Iason Mink név fogja bánni.

Iason: *kuncog* „Már alig várom, hogy elkezdődjön az előadás”... Vagy nem ezt kéne mondanom?

*felvezető zene*

Raoul: Hm. Akkor ez azt jelenti, hogy nem fogsz rám hallgatni. Hát legyen. Hogyha ezt akarod, az enyém lesz a megtiszteltetés, hogy ügyeljek rád. De Iason, mit fogsz tenni, ha a végén használhatatlannak bizonyul, mint öleb?

Iason: Ez igaz. Abban az esetben ha ez történik, egy kicsit el fogok játszadozni a fejével, egy parancsokat követő szexbabává változtatom, aztán odaadom őt azoknak a heves természetű fafejeknek. Mégha nem is lehet belőle Iason Mink ölebe, nem gondolod, hogy arra legalább jó lesz?

Megjegyzések