Dark Erogenous - 15. szám


 Engedlek elélvezni, számtalanszor... Oly sokszor, hogy a végén már bánni fogod, hogy Mimeát valaha is a karjaidban tartottad
(いかせてやるさ、何度でも……。ミメアを抱いていたことをたっぷり後悔するまでな - Ikasete yaru sa, Nando demo...... Mimea wo Daite ita koto wo tappuri Kokai suru made na)



Klikkelj ide a szám meghallgatásához.
(ne ijedj meg, mivel ingyenes lejátszó, reklámmal indít)


(Iason hálószobája, Riki büntetése, „monitoros randevú”, Iason eszméletlen féltékenysége)

*Riki felüvölt ahogy a gyűrű reagál*

Riki: A francba... *zihálva lélegzik* a gyűrű... a picsába!

Iason: Tehát? Ez megfelel valamennyire a kérdéseidre?

Riki: *sírva* Kérlek, elég...!

Iason: Nem hallgatsz rám. Hozzáértél Mimeához pedig tudtad, hogy ki lett választva számára egy férfi, nem így van? Raoul vicsorogva jött hozzám azzal, hogy mindent tönkretettél. Ez csak a magától értetődő büntetés.

Riki: *felüvölt*

Iason: Ne mondd nekem, hogy azt hitted, hogy csupán egyszerű szeszélyből magadévá teheted Mimeát.

*egy monitor képernyője felkapcsol*

Mimea: Nem játék volt!

Riki: Mimea...?

Iason: Tehát nem hallottad amikor azt mondtam, hogy megengedem neked, hogy láthasd őt. Fogd fel úgy, mint egy „monitoros randevú”.

Mimea: Riki!

Iason: Gyakran mondják, hogy a szerelem vak. *mély lélegzetet vesz* Úgy tűnik, hogy ti ölebek nem értitek, hogy nektek nem áll jogotokban magatoknak választani. Tehát Riki. A te saját szádból fogja hallani. Nem feltétlenül Mimea kellett hogy legyen. Csupán egy női test érdekelt. Bárki lehetett volna, csak lehűtse a vágyadat. Nem igaz?

Mimea: Ez hazugság! Hé, Riki, ez csak hazugság, ugye? Mindenki csak azon próbálkozik, hogy szétválasszon minket. Tudod, hogy Raoul nagyúr kit választott nekem? Jenát! Azt mondja, hogy mert jó a származása. Képtelen vagyok elviselni. Azt a szexmániást, akinek a megjelenésén kívül nincs semmije. Belebetegszem ha arra gondolok, hogy vele kell hálnom és az ő gyermekét kell hordanom. Te más vagy mint a többiek, igaz? Te csak engem szeretsz, ugye? Riki... Miért hallgatsz? Mondj valamit! Riki... Riki, miért? Te gyáva! Riki!

*a monitor lekapcsol*

*Riki hörög*

Iason: Végre tanultál ebből az esetből, ugye? *halk felvezető zene* Habár biztos vagyok benne, hogy az elejétől fogva tudtad, hogy így fog végződni. Mégis, szeretted őt? A magadévá akartad tenni Mimeát mégha tudtad is, hogy meg fogod égetni magad? Ő egy finom nő – olyan, amilyet nem találnál a söpredék körében, ahol a férfiak közti szabad szex a leggyakoribb. Csak nem vont ködöt a szemedre az invitálása? Vagy... csak csorbát akartál ejteni a jóhíremen? Habár nem hiszem, hogy ebben a helyzetben bemernéd ezt vallani.

* Riki nyög*

Iason: Akarod, hogy engedjelek elélvezni?

Riki: *nehezen lélegezve* Kérlek... lazíts... a gyűrűn...

*lepedő suhogása és Riki felüvölt*

Iason: Ne mondd, hogy azt hitted, hogy majd egy ilyen enyhe kis büntetéssel megúszod.

Riki: *zihálva* Mimea és én... csak egyszer csináltuk...!

Iason: Egyszer vagy százszor. Számomra nincs különbség. Az, hogy a karjaidban tartottad, elegendő ok.

*Riki megint felüvölt*

Iason: Te... azt szeretted a legjobban ha itt érintelek, nemde? Mi a baj? Ne kezdj el most tetteni nekem. Mi lenne ha őszintén felüvöltenél?

*Riki így tesz*

Iason: Ez az. Pontosan így.

Riki: Én többé... nem... Többé... nem teszem, úgyhogy... úgyhogy kérlek engedd, hogy...!

Iason: *lassan* Engedlek elélvezni, számtalanszor... Oly sokszor, hogy a végén már bánni fogod, hogy valaha is a karjaidban tartottad Mimeát. *Riki felsír* Te az én ölebem vagy. A csontod velejéig beléd fogom égetni ezt a tényt!

*Riki élvezi jól megérdemelt büntetését xD*

Megjegyzések